" />
miercuri , decembrie 2 2020
Home / Filme / Movie / Actiune / O noua zi pentru a ucide (2017) Filme online subtitrate

O noua zi pentru a ucide (2017) Filme online subtitrate

Loading...

Filmul John Wick: Chapter 2 (2017) Filme online HD 720P incepe tot cu John Wick (Keanu Reeves) la scurta vreme dupa primul film , John isi gaseste mustangul la un atelier detinut de Abram Tarasov (Peter Stromare) , fratele lui Viggo si unchiul lui Iosef . John se lupta cu oamenii lui Tarasov intr-o lupta violenta , John ii invinge pe acestia dar avariaza foarte rau masina . John ii cruta viata lui Tarasov cu scopul de a stabili o pace de durata intre acestia . Intre timp , Aurelio (John Leguizamo) ii ia masina pentru a o repara , John are marea surpriza de a il vizita Santino D’Antonio (Riccardo Scamarcio) un mare sef mafiot italian .

John ii era dator acestuia datorita faptului ca , acesta i-a cerut ajutorul lui D’Antonio pentru a se retrage din aceasta mizerie de viata si pentru a fii un om normal cu o viata normala alatui de Helen . D’Antonio il ajuta , dar John i-a promis acestuia ca oricand va avea nevoie de el , il va ajuta pentru a isi plati datoria morala fata de acesta , iar D’Antonio a aparut acum pentru a ii cere ajutorul lui John si servicilor lui .

John , refuza sa il ajute pe acesta spunandu-i ca sa retras din activitate . D’Antonio vazand ca nu se tine de cuvant ii distruge casa cu un lansator de grenade . Winston (Ian McShane) , patronul hotelului Continental din New York , ii aminteste cele dou reguli din lumea interlopa , si cele mai importante doua reguli din bransa in care se afla John si anume sa nu faca niciodata o crima in hotel altfel va suporta consecintele iar a doua sa se tina de promisiune indiferent de orice . John auzind toate astea isi aduce aminte de viata lui dinainte sa se insoare cu Helen si accepta sa se intalneasca cu D’Antonio pentru a ii spune ce trebuie sa faca . Misiunea pe care John trebuie sa o faca este de a o ucide pe sora sa , Gianna D’Antonio (Claudia Gerini) . Pe langa John Wick: Chapter 2 (2017) Filme online subtitrate in romana echipa CinemaSfera va mai recomanda si The Girl with All the Gifts (2016) Filme online subtitrate !

Filmul John Wick: Chapter 2 (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »