" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Okja – Prietenul Gigant (2017) Filme online

Okja – Prietenul Gigant (2017) Filme online

Loading...

In 2007 , Lucy Mirando (Tilda Swinton) isi succede controversatul bunic in functia de CEO al Corporatiei Mirando . Ea anunta ca au reusit sa creeze un super-porc special . 26 de astfel de porci vor fi trimisi in diverse locatii de pe planeta , iar zece ani mai tarziu unul dintre ei va fi ales castigator . Dupa cei zece ani , o fetita pe nume Mija traieste fericita intr-o zona rurala din Korea de Sud alaturi de bunicul ei si de super porcul pe care l-a numit Okja .

Ei sunt vizitati apoi de catre un reprezentant al companiei si zoolog , Dr. Johnny Wilcox (Jake Gyllenhaal) , care ii informeaza ca Okja a fost ales castigator si or sa-l ia in New York . Devastata , Mija fuge la Seoul pentru a-l gasi pe Okja unde vede ca animalul devenit cel mai bun prieten al ei este imbarcat intr-un camion . Mija reuseste cumva sa opreasca transportul si sa-l elibereze pe Okja , fugind impreuna si producand haos in calea lor .

In cele din urma , Mija si Okja sunt salvate de o organizatie a drepturilor animalelor si , realizand ca Okja este o parte a familiei fetei , ii spun acesteia ca planuiesc sa implanteze un dispozitiv de localizare si inregistrare in urechea animalului pentru a fi din nou capturat de Mirando si sa arate cat de brutal se comporta acestia cu animalele . Mija le spune ca vrea ca animalul ei sa fie eliberat si sa-l poata lua inapoi in munti , insa translatorul lor , K , minte in mod intentionat cum ca Mija si-ar fi dat acordul pentru planul lor , iar acestia abandoneaza animalul pentru a fi recapturat .

Filmul Okja – Prietenul Gigant (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »