" />
marți , octombrie 20 2020
Home / Filme / Movie / Actiune / Operation Red Sea (2018) film online subtitrat

Operation Red Sea (2018) film online subtitrat

Loading...

În timp ce se află la datorie şi îşi face turul prin Marea Roşie, flota de patrulă din Marina Chineză primeşte un apel de urgenţă cum că piraţii somalezi încearcă să deturneze o navă chinezească şi ia prizonieri pasagerii chinezi şi marinarii. Ei trimit apoi o unitate de elită formată din opt persoane pentru a încerca să ţină în frâu piraţii până când navele înarmate mai bine vor ajunge la faţa locului şi îi vor îndepărta sau captura pe aceştia.

Ajutaţi de un elicopter şi un lunetist, ei reuşesc să facă progrese semnificative în a neutraliza situaţia în timp ce aşteaptă întăriri din flota Chineză ce patrulează Marea Roşie. În timpul operaţiunilor, lunetistul lor principal este împuşcat şi trebuie să fie înlocuit. Unitatea de elită este apoi lăudată pentru bravie atunci când flota principală soseşte. Mai târziu, când situaţia războiului civil dintr-o naţiune fictivă devine instabilă, se primesc ordine ca oficialii şi cetăţenii chinezi aflaţi în zona respectivă să fie evacuaţi de urgenţă.

Cum tumultul şi ameninţarea teroristă coroborată cu rezistenţa rebelilor fac situaţia foarte dificilă, unitatea specială de elită este din nou trimisa pentru a se ocupa de problemă. Între timp, un jurnalist francezo-chinez ce lucrează în zonă află faptul că organizaţia teroristă locală, Zaka, se pregăteşte să zădărnicească cooperarea cu chinezii folosindu-se de toată forţa militară de care dispune. Echipa de intervenţii reuşeşte să salveze civlii chinezi prinşi în zona de război, însă nişte oficiali sunt încă în posesia teroriştilor şi unitatea trebuie să facă tot ce este necesar pentru recuperarea lor.

Filmul Operation Red Sea (2018) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »