" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Horror / Ouija 2: Origin of Evil (2016) Filme online HD 720P

Ouija 2: Origin of Evil (2016) Filme online HD 720P

Loading...

Traind in Los Angeles in anul 1967 , vaduva Alice Zander isi castiga existenta ca prezicatoare a viitorului care traieste impreuna cu fata cea mare Lina si cu mezina familiei Doris , cu toate aceasta Alice prin meseria pe care o face in sinele ei chiar vrea sa ajute oamenii care vin la ea . Dupa ce gaseste o tabla Ouija pe o plaja , Lina , fata cea mare ii sugereze sa implementeze jocul in prezicerile ei , lucru pe care il face imediat ajutandu-se de magneti . In timp ce testa placa , Lina contacteaza un spirit malefic pe nume Marcus.

Lucrul cel rau care se intampla este ca Marcus pune stapanire imediat pe Doris fata cea mica , iar Alice inchide jocul brusc fara sa spuna „la revedere” – incalcand una din cele 3 reguli importante , sa nu joci intr-un cimitir si sa spui mereu „la revedere” cand termini jocul . In noptile urmatoare , Doris foloseste placa singura pentru a contacta si alte spirite .

Parintele Tom o cheama pe Alice la scoala pentru a vorbi de comportamentul fiicei sale Doris , si despre faptul ca aceasta scrie cursiv de mana in ciuda faptului ca , copii inca nu au invatat sa scrie asa , iar Doris spune ca noul ei prieten ar fi ajutat-o . Intre timp Alice primeste o scrisoare precum ca va fi evacuata pentru neplata chiriei , fiica ei Doris foloseste placa pentru a vorbi cu tatal ei care era mort dar in ciuda acesteia vorbeste cu altcineva care o duce in subsolul casei unde gaseste  o groaza de bani , ce se va intampla mai departe ?

Filmul Ouija 2: Origin of Evil (2016) Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »