" />
miercuri , mai 19 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Paparazzi (2004) Filme online HD 720P

Paparazzi (2004) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Paparazzi (2004) Filme online HD 720P incepe cu Bo Laramie (Cole Hauser) este un actor dar si-a indeplinit visul si se bucura de celebritate cu cel mai nou film al sau . Fotografii insistenti si lipsiti de scrupule , Kevin Rosner (Kevin Gage) , Leonard Clark (Tom Hollander) , Wendell Stokes (Daniel Baldwin) si liderul lor , Rex Harper (Tom Sizemore) , il hartuiesc pe Bo si pe familia lui , care o include si pe sotia Abby (Robin Tunney) si baiatul lor mic de numai opt ani , Zach (Blake Michael Bryan) .

La o zi dupa ce filmul lui Bo a avut marea premiera in cinematografe , Bo isi ia fiul si il duce la antrenamentele de fotbal , la antrenamente baiatul se simte foarte urat din cauza prezentei lui Rex care-l fotografiaza pe terenul de joc . La inceput , Bo se duce la Rex si ii spune foarte frumos sa se opreasca din fotografiat , insa desi Rex promite ca il lasa in pace , el se intoarce si incepe iar sa il fotografieze , lucru care-l enerveaza foarte tare pe Bo si il loveste cu pumnul . Rex il da apoi in judecata pe Bo si ii cere 500.000 de dolari daune .

Mai mult decat atat , Rex jura apoi ca o sa-i distruga viata lui Bo . Mai tarziu , in timp ce Bo , Abby si Zach sunt in oras cu masina , Rex si colegii lui ii flancheaza masina din toate partile si incep sa-i fotografieze . Distras , Bo este obligat sa se opreasca la o intersectie si masina sa este lovita in plin de un camion . Rex si colegii imediat incep sa pozeze accidentul pe care ei l-au provocat . Desi Bo nu sufera nicio rana serioasa , nu acelasi lucru se poate spune despre Abby si , mai ales , despre Zach , care e in coma .

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »