" />
sâmbătă , septembrie 18 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Passenger 57 – Pasagerul 57 (1992) Filme online HD

Passenger 57 – Pasagerul 57 (1992) Filme online HD

Loading...

Psihopatul terorist Charles Rane (Bruce Payne) , supranumit drept „Rane of Terror” (Domnia terorii) , este prins de catre FBI si autoritatile locale chiar cand este pe cale sa-si faca o operatie estetica pentru a-si schimba infatisarea si , astfel , sa nu mai fie recunoscut de cei care-l cauta . FBI-ul pune la cale un plan de-al readuce pe Rane in Los Angeles cu avionul pentru a fi judecat . John Cutter (Wesley Snipes) , agent al Serviciului Secret American care s-a retras din activitate , incearca sa-si revina dupa moartea sotiei sale si se ocupa de instruirea insotitorilor de zbor pentru autoaparare .

Dupa un astfel de curs , Cutter este abordat de un vechi prieten de-al sau , Sly Delvecchio (Tom Sizemore) , care ii ofera postul de vicepresedinte la o agentie antitero nou infiintata . Cutter este reticent insa Delvecchio si presedintele companiei , Stuart Ramsey (Bruce Greenwood) , il conving sa accepte functia . Cutter se imbarca in avionul Atlantic International si este trimis pe locul 57 , iar Marti Slayton (Alex Datcher) , una dintre elevele sale , este insotitoare de zbor .

Rane si cei doi ofiteri de politie care-l escorteaza se afla in acelasi avion . Dupa ce avionul decoleaza , cativa oameni care se afla pe statul de plata al lui Rane si sunt infiltrati drept insotitori de zbor sau pasageri , ii omoara pe cei doi agenti FBI , il elibereaza pe Rane si preiau controlul asupra avionului . Cutter reuseste sa foloseasca telefonul de la bordul avionului pentru a-l avertiza pe Delvecchio despre situatie , dar unul dintre oamenii lui Rane il prinde . Desi reuseste sa scape de el , Cutter trebuie sa gaseasca o solutie pentru a-l neutraliza pe Rane si oamenii lui si sa aduca avionul la sol cu toti pasagerii in siguranta . Echipa CinemaSfera va mai recomanda si Cult of Chucky – Cultul lui Chucky (2017) Filme online !

Filmul Passenger 57 – Pasagerul 57 (1992) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »