" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Comedie / Paterson (2016) Filme online HD 720P

Paterson (2016) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Paterson (2016) Filme online HD 720P incepe cu Paterson (Adam Driver) , acesta este un sofer care locuieste in orasul care ii poarta numele Paterson , New Jersey , filmul prezinta o saptamana din viata acestuia , incepand cu luni si terminandu-se cu duminica . Fiecare zi din aceasta saptamana urmeaza cam acelasi traseu : Paterson se trezeste dis de dimineata pentru a conduce autobuzul ce transporta zilnic pasageri la servicii , la scoli sau oriunde mai au ei treburi .

El ii asculta in fiecare zi pe pasageri vorbind , iar in timpul pauzelor lui Paterson , acesta scrie poezi intr-un carnetel pe care il are mereu la el . In momentul in care se intoarce acasa de la serviciu , Paterson il scoate la plimbare pe Marvin , cainele sotiei sale , si apoi face o oprire la barul sau preferat pentru a bea o bere . Acolo , el observa modul in care ceilalti clienti interacţioneaza cu barmanul , Doc (Barry Shabaka Henley) .

Sotia lui , Laura (Golshifteh Farahani) , il sustine in tot ce face iar pe langa asta ii adora toate poeziile pe care acesta le scrie , spunandu-i mereu sa publice poeziile pe care el le scrie . In cele din urma , el cedeaza insistentelor sotiei sale si promite ca se duce in weekend sa rezolve publicarea lor . Insa cand soseste weekendul si Paterson se intoarce acasa impreuna cu Laura din oraa descopera ca Marvin i-a devorat carnetelul si i-a distrus toate poeziile pe care le avea scrise acolo .

Filmul Paterson (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »