" />
marți , septembrie 29 2020
Home / Filme / Movie / Horror / Primal (2010) film online subtitrat

Primal (2010) film online subtitrat

Loading...

Mai mulţi prieteni merg în sălbăticia Australiei pentru a vizita picturi rupestre din nişte peşteri, însă curând descoperă o boală oribilă care îi macină unul câte unul şi le ia minţile total, lăsându-i doar cu o poftă de sânge nestăvilită. Anja, Mel, Dace, Chad, Kris şi Warren voiau doar să studieze nişte simboluri antice când cad victime unui iepure-mutant bizar care o muşcă mai întâi pe Anja înainte de a fi ucis de restul grupului. Confuzi, ei se întorc în tabăra lor şi mai apoi Mel, una dintre fete, merge să se scalde într-un iaz unde e atacată de lipitori.

Pe parcursul nopţii ea cade victimă unei febre puternice, dinţii încep să îi cadă şi sângerează incontrolabil. În ziua următoare, înarmată cu nişte dinţi precum cuţitele, putere supraomenească şi comportament animalic sălbatic, ea este împinsă de la spate de o dorinţă primară de sânge şi îşi atacă prietenii. Prietenii încearcă să o neutralizeze şi să o imobilizeze, dar ea reuşeşte să fugă şi îl ucide pe Warren.

Într-o tentativă de-a fugi de mutanta Mel, Dace se ascunde în acelaşi iaz, însă Anja, Kris şi Chad îl scot disperaţi din apă. Crezând că lipitorile ar putea să poarte paraziţii care au transformat-o pe Mel în mutant, ei îl verifica pe Dace să vadă dacă n-a fost şi el infectat, însă negăsind nicio lipitoare sau urmă de muşcături ei presupun că acesta este în siguranţă. În acea noapte, în timp ce grupul încearcă să îşi plănuiească scăparea, Dace este afectat brusc de aceeaşi boală pe care a avut-o Mel înainte de-a se transforma.

Filmul Primal (2010) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »