" />
vineri , septembrie 25 2020
Home / Filme / Movie / Actiune / Race 3 (2018) film online HD

Race 3 (2018) film online HD

Loading...

Shamsher Singh (Anil Kapoor) deţine o insulă privată pe care o foloseşte pentru a face contrabandă cu arme şi narcotice. Sikander Singh (Salman Khan) este fiul vitreg al lui Shamsher, în timp ce Sanjana (Daisy Shah) şi Suraj (Saqib Saleem) sunt copiii săi gemeni biologici. Yash (Bobby Deol) este un asociat apropiat de-al lui Shamsher şi confidentul lui Sikander. Într-o perioadă din trecut, Rana Vijay (Freddy Daruwala) era rivalul de afaceri al lui Shamser şi a creat multe probleme pentru familia sa.

Când atât Sanjana cât şi Suraj ajung la vârsta de 25 de ani, avocatul familiei lor le explică modul în care a fost conceput testamentul mamei lor decedate. În testament, gemenii au dreptul la 25% din moştenire fiecare, iar restul de 50% se duce la Sikander. Vizibila discrepanţă îi face pe gemeni să îl urască pe Sikander. Shamsher le spune amândurora că Sikander este fiul fratelui său mai mare, Ranchor Singh (Milind Gunaji).

Într-o noapte, Yash discută despre noua lui iubită, iar Sikander dezvăluie că s-a îndrăgostit de o femeie pe nume Jessica (Jacqueline Fernandez) din Beijing. Prietenul din copilărie al lui Shamsher (Rajesh Sharma) îi spune că hotelul amicului său a fost folosit de politicieni pentru diverse activităţi obscure, iar toate acestea au fost filmate cu camere ascunse, fiind stocate pe un hard. Hardul a fost păstrat în seiful unei bănci din Cambodgia. Shamsher îl desemnează pe Sikaner responsabil cu recuperarea acestuia şi el promite că se va achita de misiune.

Filmul Race 3 (2018) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »