" />
luni , septembrie 20 2021
Home / Filme / Movie / Drama / Rememory – Rememorare (2017)

Rememory – Rememorare (2017)

Loading...

 

Filmul Rememory – Rememorare (2017) Filme online incepe cu Gordon Dunn (Martin Donovan) , inventatorul unei masinarii revolutionare de extragere a memoriei , este gasit mort si prietenul sau misterios , Sam Bloom (Peter Dinklage) , incearca sa rezolve misterul din jurul mortii sale . Dispozitivul lui Gordon este unul intrigant doarece ofera o presupusa fereastra obiectiva asupra trecutului unei persoane . Cand vezi trecutul prin intermediul inventiei sale , privesti evenimentele desfasurandu-se fara implicatii personale sau omisiuni cauzate de uitarea naturala ce se petrece . Mai mult decat atat , cand urmaresti imaginile inregistrate direct in creierul persoanei , te poti pune in postura acestuia .

Camera ne prezinta ceea ce utilizatorul a vazut in trecutul sau si ce a trait de-a lungul vietii – de la petreceri onomastice , la calatorii exotice , momente de intimitate fizica cu cei dragi sau certuri cu aceleasi persoane . Toate aceste lucruri , insa , nu motiveaza in niciun fel moartea lui Gordon si inca nu s-a stabilit in mod oficial daca moartea lui este una din cauze naturale , accidentale sau a fost ucis , astfel ca Sam isi doreste foarte mult sa afle adevarul .

Sam este constient de faptul ca orice pata lasata pe mostenirea lui Gordon va avea un impact negativ asupra companiei sale , Cortex , reprezentata de egoistul birocrat Lawton (Henry Ian Cusick) si de lacheul agitat Neil Frankel (Chad Krowchuk) . Astfel , Sam porneste propria sa cautare pentru raspunsuri si incepe cu o intalnire cu vaduva lui Gordon , Carolyn (Julia Ormond) . In timpul acestei conversatii aparent banale , Sam fura prototipul lui Gordon de transcriere a memoriei si incepe sa ii caute pe pacientii sai in tentativa de-a afla daca vreunul dintre ei avea motive sa-l ucida . Pe langa Rememory – Rememorare (2017) Filme online echipa CinemaSfera va mai recomanda si Kill Switch (2017) Filme online subtitrate !

Filmul Rememory (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »