" />
duminică , aprilie 11 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Resident Evil (2002)

Resident Evil (2002)

Loading...

Sub orasul Raccoon exista un laborator de cercetare genetica numit Stupul , detinut de corporatia Umbrella . Un hot fura virusul modificat genetic , T-virus , si contamineaza întregul Stup cu el . Drept raspuns , inteligenta artificiala a laboratorului , Regina Rosie , sigileaza Stupul si ucide toata lumea din interior . Alice (Milla Jovovich) se trezeste intr-o vila pustie , fara sa-si aminteasca absolut nimic . Ea se imbraca si verifica vila , iar apoi este luata prin surprindere de o persoana necunoscut . Un grup de comando patrunde in vila si aresteaza persoana respectiva , care se prezinta a fi Matt Addison (Eric Mabius) , proaspat transferat in Departamentul de Politie Raccoon .

Cei din comando explica faptul ca toti cei din grup , cu exceptia lui Matt , sunt angajatii corporatiei Umbrella , iar Alice si partenerul ei Spence (James Purefoy) sunt paznicii unei intrari in Stup , simuland ca sunt un cuplu ce locuieste in acea vila . Cu cinci ore mai devreme , Regina Rosie a sigilat intregul laborator si a eliberat un gaz ce produce amnezie . Echipa de comando nu stie de ce a facut acest lucru Regina Rosie . Grupul merge catre metroul de sub vila care duce catre Stup , iar acolo il gasesc pe Spence . Odata ajunsi la camera Reginei , patru dintre ei sunt ucisi de un laser care protejeaza acea camera .

Kaplan scoate din functiune Regina Rosie si intreaga alimentare cu energie electrica cedeaza , facand ca toate usile sa se deschida , ceea ce elibereaza membrii staff-ului transformati acum in niste zombii . In timpul luptei cu zombii , Rain (Michelle Rodriguez) este muscata , iar J.D. (Pasquale Aleardi) este ucis . Alice incepe sa-si recapete memoria , dar ea si Matt sunt separati de grup . Matt cauta informatii despre sora lui , Lisa , in timp ce Alice da peste niste caini mutanti si se surprinde pe ea insasi atunci cand se apara instinctiv de animale prin intermediul unor miscari de arte martiale .

Filmul Resident Evil (2002) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »