" />
duminică , octombrie 22 2017
Home / Filme / Movie / Actiune / Resident Evil 5 Retribution (2012) Filme online HD 720P

Resident Evil 5 Retribution (2012) Filme online HD 720P

loading...

Filmul Resident Evil 5 Retribution (2012) continua cu Virusul mortal „T-virus” al Corporatiei Umbrella care continua sa devasteze Pamantul , transformand populatia globala in legiuni de zombie consumatori de carne cruda . Ultima si singura speranta a rasei umane , Alice , se trezeste in inima uneia dintre cele mai secrete facilitati ale corporatiei Umbrella . Alice reuseste sa scape si pe masura ce inainteaza in complex află tot mai multe din trecutul sau misterios .

Dupa ce a evadat din complex , dar fara un adapost sigur este nevoita sa lupte pe doua fronturi , pe deoparte cu numarul urias de zombie infectati de virusul T care este intr-o continua crestere , iar de cealalta parte cu trupele armate ale Umbrella care o cauta pentru a o prinde si pentru a face experimente pe aceasta .

Alice continua sa-i vaneze pe membrii si liderii Corporatiei Umbrella responsabili pentru izbucnirea epidemiei ; o vanatoare care o poarta de la Facilitatile Umbrella din Tokyo catre cele din New York , Washington DC , si Moscova , culminand cu o revelatie uluitoare si care o va forta sa reconsidere tot ceea ce ea a crezut candva ca este adevarat . Ajutata de catre aliati si prieteni nou descoperiti , Alice trebuie sa lupte pentru a supravietui suficient de mult pentru a salva o lume ostila aflata la un pas de uitare . Numaratoarea inversa pana la distrugere a inceput …

loading...

Filmul Resident Evil 5 Retribution (2012) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

loading...

Server 3 :

loading...

Server 4 :

Server 5 :

Trailer :

loading...

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »
Inline
Inline