" />
duminică , septembrie 19 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Righteous Kill – Crime justificate (2008) Filme online subtitrate

Righteous Kill – Crime justificate (2008) Filme online subtitrate

Loading...

Filmul Righteous Kill – Crime justificate (2008) Filme online subtitrate incepe cu psihologii politiei inregistreaza concluzii referitoare la un barbat (Robert De Niro) care sustine ca ar fi Detectivul David Fisk , „criminalul poet” . Acesta si-a castigat supranumele din cauza modului sau de operare prin care lasa scurte poeme pe cadavrele victimelor sale . Fisk marturiseste ca si-a privit cu admiratie partenerul sau de aproape 30 de ani , Tom Cowan (Al Pacino) , pe care-l considera un adevarat model despre cum ar trebui sa fie un politist adevarat . Inregistrarile fac legatura intre evenimente , iar filmul incepe de la cea de-a zecea victima a criminalului .

Cea de-a zecea victima este un traficant de droguri pe nume Robert „Rambo” Brady (Rob Dyrdek) , iar Turk si Rooster ancheteaza crima impreuna cu niste detectivi mai putin experimentati pe nume Karen Corelli (Carla Gugino) , Simon Perez (John Leguizamo) si Ted Riley (Donnie Wahlberg) . In momentul in care gasesc un poem pe cadavru , politia imediat fac legatura cu celebrul „Criminal Poet” .

Cand „Poetul” il omoara pe violatorul scapat de puscarie Jonathan Van Luytens si pe Parintele Connell , un preot catolic ce a abuzat mai multi copii (printre victimele acestuia s-a aflat insusi criminalul) , tensiunile ating cote alarmante intre Turk , Corelli si Perez . Turk locuieste acum impreuna cu Corelli care se intampla sa fie chiar fosta iubita a lui Perez . Poetul ataca ceea ce ar fi trebuit sa devina cea de-a 14 sa victima , un mafiot rus pe nume Yevgeny Magulat , insa esueaza in a face asta si apoi merge sa il atace pe Perez si sa o violeze pe Corelli . Pe langa Righteous Kill – Crime justificate (2008) Filme online subtitrate echipa noastra va mai recomanda si Coco – Secretul lui Coco (2017) Filme online subtitrate HD !

Filmul Righteous Kill – Crime justificate (2008) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

One comment

  1. Unul dintre cele mai frumoase filme vazute de mine !

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »