" />
Home / Filme / Movie / Fanstastic / Riverworld – Lumea Fluviului 2003 Filme online HD 720P

Riverworld – Lumea Fluviului 2003 Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Riverworld – Lumea Fluviului incepe in anul 2009 cu o tragedie , viata astronautului american Jeff Hale (Brad Johnson) a fost curmata de o ploaie de meteoriti care s-a intamplat pe planeta noastra . Astronautul se trezeste intr-o bula de aer introducandu-se imagini din viitor in minte . Foarte confuz si speriat , se trezeste in alta parte pe o plaja aparand gol pusca unde se aflau cateva containere cu haine unisex . Aflandu-se pe plaja in continuare vede cum din apa ies diferiti oameni din diferite colturi ale pamantului de la negri pana la indieni .

Toti oamenii care ieseau din apa aveau abilitatea de sa se intelege intre ei chiar daca vorbeau limbi diferite inafara de un om din Neanderthal care din pacate nu putea vorbi . Jeff afla ca lumea necunoasuta pe care asa o numea el este situata pe fundul unui lac in care ajung oameni din diferite colturi ale tari si nu conteaza ce culoare sau rasa sunt , toti care ajung acolo iau viata de la capat si traiesc in Riverworld . Toti care ajungeau pe insula aveau mancare din belsug iar pe langa asta iti puteai face o casa sau o cabana din resursele pe care le dadea insula .

Jeff isi face pe insula cativa prieteni care erau naufragiati ca si el , fiecare om provenind din alt timp si cu multi ani in trecut sau in viitor :  Mali (Karen Holness) , o fost scalava din era Razboiului civil , si Lev Ruach (Jeremy Birchall) , un simplu evreu care cazuse victima Holocaustului Nazist . In trecerea timpului pe insula isi face aparitia si Lucius Domitus Ahenobarbus (Jonathan Cake) , un cetatean foarte bogat din Roma Antica . La un moment dar Jeff incepe sa se certe cu romanul iar acesta incearca sa il omoare pentru a deveni lider .

Filmul Riverworld – Lumea Fluviului 2003 Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »