" />
marți , mai 18 2021
Home / Filme / Movie / Drama / Sand Castle (2017) Filme online HD 720P

Sand Castle (2017) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Sand Castle (2017) Filme online HD 720P este o drama de razboi stabilita in timpul ocupatiei Irakului si urmareste o echipa de soldati americani care icearca sa protejeze un mic sat . Irak 2003 , un grup de soldati americani se afla in primele zile ale celui de-al doilea razboi din Golf . Matt Ocre (Nicholas Hoult) , un tanar soldat lipsit de experienta face parte din plutonul care are sarcina de a repara o statie deteriorata de pompare a apei , intr-un sat periculos , numit Baquba .

Dar , dupa cum Ocre descopera , intr-o atmosfera in care resentimentele si furia supureaza , a incerca sa castigi inimile si mintile localnicilor , este o sarcina plina de pericole si o adevarata provocare . Aici , pe strazi , in piete si scoli , el descopera adevaratul cost al razboiului . Matt si unitatea trebuie sa incerce sa-i convinga pe localnici , ca ei fac parte din solutie , nu din problema .

Ei vor face tot ce le sta in putere pentru a salva orasul , astfel incat acestia sa poata iesi de acolo in siguranta . Razboiul este oribil , dar, uneori , este singura modalitate de a proteja democratia si libertatea pe termen lung .

Filmul Sand Castle (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Server 5 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »