" />
Home / Filme / Movie / Horror / Satanic (2016) Filme online HD 720P

Satanic (2016) Filme online HD 720P

Loading...

Satanic (2016) Filme online HD incepe cu un grup de patru prieteni foarte buni care isi pun in cap sa viziteze locuri in care s-au facut exorcizari si ritualuri satanice in Los Angeles , ceea ce chiar incep sa faca . Cei patru prieteni merg impreuna in mai multe locuri in care se faceau aceste obiceiuri dar nu gasesc mare lucru mai in nici un loc in care a fost si vor sa experimenteze mai departe trairea .

Mergand pe strada aud de la niste oameni de o casa a unui batran , merg acolo dar nu gasesc cine stie ce . Cei patru merg pe strada si salveaza o fata de la a face cea mai mare greseala din viata ei , de a lua viata cuiva , regula ceruta de conducatorul unui grup de genul .

Cei patru baieti incep sa investigheze cultul din care facea parte fata si care ii spusese sa comita acea crima odioasa pentru a intra in culturl lor . Dar cei patru baieti incep sa le puna pierdici , partea interesanta este ca ei cautau ceea ce nu ar fi vrut sa gaseasca niciodata , iar intr-un final au gasit si asta le poate aduce sfarsitul , oare cei patru tineri vor scapa cu viata sau regulile culturilor vor merge mai departe ?

Filmul Satanic (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »