" />
miercuri , mai 19 2021
Home / Filme / Movie / Comedie / Sgt. Bilko – Sergentul Bilko (1996) Filme online

Sgt. Bilko – Sergentul Bilko (1996) Filme online

Loading...

Sergentul Ernest G. Bilko se afla la conducerea unei mici unitati militare americane ce are baza in Fort Baxter , acolo unde se dezvolta noi tehnologii militare . Profitand de inalta sa pozitie , el pune in practica mai multe scenarii de-a pacali oamenii – plecand de la pariuri si pana la inchirierea unor vehicule militare . Ofiterul sau de comanda , Colonelul John Hall , trece cu vederea toate aceste scamatorii ale lui Bilko de-a face bani si este mut mai interesat de problemele pe care le are baza cu realizarea unui prototip .

Maiorul Colin Thorn , un ofiter al Inspectoratului General din Armata Statelor Unite ale Americii , soseste la baza lui Bilko si incepe sa ancheteze lucrurile care se petrec acolo . Oficial , Thorn se afla acolo pentru a efectua o inspectie generala si sa stabileasca daca baza ar trebui sa mai ramana deschisa ca urmare a unor taieri de fonduri realizate de guvern pentru aparare . Dar cu toate acestea , el este hotarat sa se razbune in acelasi timp pe Bilko din cauza unor vechi neintelegeri .

In urma cu mai multi ani , Thorn era cat pe ce sa fie adus in fata curtii martiale dupa un meci de box aranjat care a rezultat in expedierea lui Thorn in Groenlanda . Suparat si lipsit de principii , Thorn nu se da inapoi de la a incalca el insusi legea doar pentru a se asigura ca Bilko este ruinat . El incearca sa-i fure logodnica lui Bilko , Rita , pe care acesta din urma a lasat-o balta in fata altarului de mai multe ori . Rita s-a saturat sa tot astepte si ii da lui Bilko un ultimatum de 30 de zile pentru a o recupera sau a o pierde definitiv .

Filmul Sgt. Bilko – Sergentul Bilko (1996) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »