" />
marți , octombrie 20 2020
Home / Filme / Movie / Animatie / Sherlock Gnomes (2018) film online HD

Sherlock Gnomes (2018) film online HD

Loading...

Sherlock Gnomes si asistentul lui, Gnome Watson, dau buzna într-un muzeu unde cel mai mare inamic al lor, o mascotă numită Moriarty, ţine ostatici mai mulţi pitici de grădină, plănuind să îi distrugă. După o luptă scurtă, Moriarty este învins şi, din câte se pare, ucis de un schelet de dinozaur. Între timp, Gnomeo şi Julieta, dar şi restul găştii de pitici de grădină, se mută în Londra. Pe când se aflau acolo, cei doi îndrăgostiţi sunt proclamaţi drept liderii grădinii.

Gnomeo pleacă pentru a găsi o floare pe care s-o planteze în grădină, dar este prins. El şi Julieta au parte de-o mică ceartă, însă apoi realizează cu stupoare faptul că lipsesc şi restul piticilor de grădină. Sherlock şi Watson sosesc la faţa locului pentru a cerceta, iar apoi Gnomeo şi Julieta îşi unesc forţele cu ei pentru a da de cap acestui mister. Sherlock urmează o pistă care îi este oferită de Moriarty despre care cred că ar fi încă în viaţă după ultima lor confruntare.

Grupul se desparte apoi pentru a acoperi mai multe piste într-un timp mai scurt. Mai târziu, Watson pare să fie ucis de o piatră Gargaoliană, lucru care întristează profund grupul. În cele din urmă, Sherlock îşi dă seama că următorul indiciu se află în parc. El şi Julieta se deghizează în veveriţe pentru a putea să obţină nişte informaţii de la un câine şi reuşesc cu mare greutate. Între timp, Gnomeo află locul în care se află piticii ţinuţi captivi.

Filmul Sherlock Gnomes (2018) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »