" />
duminică , iunie 24 2018
Home / Filme / Movie / Comedie / She’s Funny That Way – Viata bate filmul (2014)

She’s Funny That Way – Viata bate filmul (2014)

loading...

Filmul She’s Funny That Way – Viata bate filmul (2014) incepe cu Isabella , aceasta este dama de companie pentru oamenii cu bani . Printre clientii ei se numara si un batranel simpatic dar cu ceva avere , fost judecator , care face o obsesie pentru ea si pune sa fie urmarita de un detectiv paricular pentru a vedea ce face tanara cand nu este cu el .

Insa clientul care intr-adevar ii poate schimba viata este Arnold Albertosn un tanar care este la fel de bogat . Cei doi petrec cateva ore impreuna , timp in care Isabella ii dezvaluie ca marele ei vis este sa ajunga actrita . Arnold ii ofera 30,000 de dolari ca sa-si urmeze visul , lucru care o surprinde complet pe Isabella . Insa cu adevarat uimita este cand merge sa dea o proba pentru un rol principal si descopera ca Arnold este regizorul .

Desi in prima faza Arnold nu vrea sa-i dea rolul , colegii lui de platou sunt complet fascinati de prestatia Isabellei si o considera cea mai potrivita pentru rolul damei de companie , fara sa stie ca aceasta era de fapt ocupatia ei pana nu de mult . Oare ce se va intampla intre Isabella si Arnold pentru ca intre cei doi deja exista niste sentimente puternice .

loading...

Filmul She’s Funny That Way – Viata bate filmul (2014) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Trailer :

loading...

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

loading...

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »
Inline
Inline