" />
duminică , septembrie 19 2021
Home / Filme / Movie / Crima / Shot Caller (2017) Filme online subtitrate

Shot Caller (2017) Filme online subtitrate

Loading...

Jacob (Nikolaj Coster-Waldau) este un specialist in finante care ajunge implicat intr-un accident fatal ce curma viata unui prieten ce se afla in masina alaturi de el . Din cauza acestui tragic accident Jacob este trimis la o inchisoare de maxima securitate , lucru ce pare putin cam exagerat tinand cont de imprejurarile accidentului , dar este explicat faptul ca atunci cand se produc morti violente atunci oamenii responsabili pot sa fie trimisi in astfel de inchisori .

Evenimentele filmului ne poarta prin doua zone temporale , intai cu eliberarea lui Jacob din puscarie dupa ce a ispasit o pedeapsa de 10 ani si apoi continua cu viata de dinainte de-a fi fost incarcerat . Aceste doua perioade se interconecteaza pe tot parcursul filmului . Transformarea lui Jacob dintr-un om respectabil , cu o viata linistita si lipsita de probleme , intr-un detinut care a trecut printr-o multime de greutati si a devenit un om calit .

Asta deoarece , fiind intr-o inchisoare de maxima securitate , gruparile mafiote din interiorul puscariei conclucreaza cu oficialii care ar trebui sa asigure ordinea si disciplina pentru a face viata un calvar celor care nu se supun . El este prins in mijlocul unor grupari rivale care s-au format in interiorul inchisorii si nu are de ales decat sa se alature grupului de nazisti care sustin suprematia albilor pentru a-si asigura simpla supravietuire in acel loc cumplit . Insa chiar daca a reusit sa se integreze in grupul din puscarie si sa supravietuiasca acolo , odata eliberat problemele sale nu se sfarsesc , ba continua sa se dezvolte

Filmul Shot Caller (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »