" />
Home / Filme / Movie / Drama / Silence: Puterea credintei (2016) Filme online HD 720P

Silence: Puterea credintei (2016) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Silence: Puterea credintei (2016) incepe la Colegiul St. Paul , Macau , un preot italian pe nume Alessandro Valignano (Ciarán Hinds) este informat de faptul ca parintele Cristóvão Ferreira (Liam Neeson) , un preot portughez aflat in Japonia , a renuntat la credinta sa dupa ce a fost torturat . Elevii lui Ferreira , tot portughezi din radacini , parintii Sebastião Rodrigues (Andrew Garfield) si Francisco Garupe (Adam Driver) , pornesc in cautarea lui , nefiind convinsi de realitatea acestor fapte . Kichijiro , un pescar alcoolic care a fugit din Japonia in urma cu ceva vreme , accepta sa ii conduca pana acolo .

Ajunsi intr-un satuc japones Tomogi , preotii sunt surprins sa afle ca anumiti crestini isi practica religia de origine pe ascuns . Acestia ii intampina pe , preoti cu bucurie care le tine niste slujbe pe care le asteptau de mult . Un samurai cautat pentru ca este suspectat ca ar fi crestin si la care localnicii se refera la el drept un „inchizitor” , leaga niste sateni de cruci de lemn pe care le arunca in ocean si ii lasa sa moara .

Dupa aceea , cadavrele lor sunt incinerate pentru ca acestea sa nu poata fi ingropate crestineste . Garupe pleaca spre Insula Hirado fiind convins ca prezenta lor acolo atrage pericole asupra satenilor . Rodriguez se duce pe Insula Gotō , acolo unde s-a aflat ultima oara Ferreira , insa o gaseste distrusa . In cele din urma , el se regaseste cu Kichijiro care il tradeaza in favoarea samuraiului . Un batran samurai , care l-a insotit mai devreme pe inchizitor in Tomogi , ii spune lui Rodriguez ca restul crestinilor capturati o sa sufere consecinte grave daca nu va renunta la credinta si se va raspopi .

Filmul Silence: Puterea credintei (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »