" />
duminică , septembrie 19 2021
Home / Filme / Movie / Dragoste / Song to Song (2017) Online subtitrat in romana HD

Song to Song (2017) Online subtitrat in romana HD

Loading...

Song to Song (2017) Online subtitrat in romana HD incepe in Austin , Texas , Faye este o chitarista care isi cauta succesul in cariera muzicala visata dintotdeauna . Ea incepe o aventura romantica impreuna cu un producator pe nume Cook in speranta ca acesta o va ajuta sa isi lanseze cariera muzicala . In acelasi timp , ea incepe si o relatie cu BV , un muzician care a avut ceva mai mult succes decat ea si care , la randul sau , lucreaza cu Cook . Cook si Faye pastreaza aventura secreta fata de BV si cei trei merg impreuna intr-o excursie in Mexic .

Rhonda este o fosta profesoara de gradinita care lucreaza in momentul de fata ca ospatar la un restaurant unde este curata de Cook . Cei doi incep o relatie care se finalizeaza chiar cu o casatorie , iar acesta cumpara o casa pentru mama ei . Lucrurile se complica intre Cook si BV , ei certandu-se si punand capat atat relatiei de afacere cat si celei de prietenie . Faye ii recunoaste apoi relatia avuta cu Cook , iar BV se desparte si de ea .

Faye isi continua periplul relatiilor ajungand sa se intalneasca apoi cu o femeie bogata din Paris care locuieste in America in momentul de fata , Zoey . Rhonda incepe sa devina nemultumita de stilul de viata nebunesc al lui Cook , care include sex cu alte femei si consumul de droguri . Ea hotaraste mai apoi sa-si ia viata in propriile maini si sa-l paraseasca pe Cook , lasandu-l pe acesta socat si intristat . Pe langa Song to Song (2017) Online subtitrat in romana HD echipa noastra va mai recomanda si War of the Worlds (2005) Online subtitrat HD GRATIS !

Filmul Song to Song (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »