" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Spider-Man: Homecoming (2017) Filme online

Spider-Man: Homecoming (2017) Filme online

Loading...

Dupa batalia din New York , Adrian Toomes si compania sa sunt contractati pentru a face curatenie in oras , dar operatiunea este preluata de Departamentul de Control al Pagubelor (DCP) condus de Tony Stark . Suparat ca a fost scos din afacere , Toomes isi convinge angajatii sa pastreze tehnologia Chitauri pe care au recuperat-o deja si s-o foloseasca pentru a concepe si vinde arme avansate . Opt ani mai tarziu , Peter Parker este cooptat in Avengers de catre Stark pentru a ajuta la o disputa interna , dar se intoarce la scoala atunci cand Stark ii spune ca inca nu e pregatit sa devina Avenger .

Parker renunta la echipa liceului de decathlon pentru a se concentra mai mult pe activitatile sale de lupta impotriva criminalilor drept Spider-Man . Intr-o noapte , dupa ce impiedica niste infractori sa jefuiasca un ATM folosindu-se de armele lor avansate pe care le-au achizitionat de la Toomes , Parker se intoarce in apartamentul sau din Queens unde prietenul sau cel mai bun , Ned , ii descopera identitatea secreta .

Intr-o alta noapte , Parker da peste asociatii lui Toomes , Jackson Brice / Shocker si Herman Schultz , care incearca sa vanda arme unui criminal local pe nume Aaron Davis . Parker intervine si este aproape sa moara , dar este salvat de catre Stark care il monitoriza in secret si il avertizeaza pe acesta ca este foarte periculos sa intervina in afacerile cu infractori importanti . Toomes il ucide accidental pe Brice cu una dintre armele sale si apoi Schultz devine noul Shocker . Echipa CinemaSfera va mai recomanda si Monster House – Casa e un Monstru (2006) Filme online HD

Filmul Spider-Man: Homecoming (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »