" />
miercuri , septembrie 22 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / SPL 3: Paradox – Sha po lang: taam long (2017) Filme online subtitrate

SPL 3: Paradox – Sha po lang: taam long (2017) Filme online subtitrate

Loading...

In momentul in care negociatorul politiei Lee Chung-chi (Louis Koo) este informat cu privire la disparitia brusca a fiicei sale in varsta de 16 ani , Lee Wing-chi (Hanna Chan) , in timp ce aceasta se afla intr-o excursie in Pattaya , el hotaraste sa se duca in Thailanda pentru a o cauta pe aceasta si sa inteleaga ce s-a petrecut cu ea . Acolo , Lee primeste ajutor din partea unui detectiv chinez pe nume Chui Kit (Wu Yue) si colegul sau thailandez Tak (Tony Jaa) .

Mai mult decat atat , el se intalneste cu gangsterul american Sacha (Chris Collins) . Indiciile pe care le gasesc acestia referitoare la disparitia fetei lui Lee conduc spre un caz in care este implicat candidatul la primaria orasului Bangkok aflat intr-o stare de sanatate precara si avand urgenta nevoie de un transplant de inima . De asemenea , Lee il suspecteaza pe asistentul candidatului cu pricina , Cheng Hon-sau (Gordon Lam) , ca ar fi conlucrat si pus la cale un plan impreuna cu Sacha pentru a-i rapi fiica .

In timp ce sufera pentru disparitia fiicei sale iubite pe care e posibil sa nu o mai gaseasca vreodata , Lee il rapeste pe ofiterul de politie corupt Ban (Ken Lo) pentru a-l obliga pe acesa sa-i ofere informatii si a ajunge in cele mai adanci ite ale cazului respectiv . Drept consecinta ale actiunilor sale , Lee devine un criminal dat in urmarire nationala . Cautand sa se razbune , Lee nu poate sa ceara ajutorul decat lui Chui pentru a-l asista in tentativa de-a afla ce a patit fiica lui . Pe langa SPL 3: Paradox – Sha po lang: taam long (2017) Filme online subtitrate echipa noastra va mai recomanda si American Assassin – Asasin American (2017) Filme online subtitrate in romana !

Filmul SPL 3: Paradox – Sha po lang: taam long (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »