" />
vineri , aprilie 16 2021
Home / Filme / Movie / Horror / Split – Personalitati multiple (2016) Filme online HD 720P

Split – Personalitati multiple (2016) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Split – Personalitati multiple (2016) incepe cu trei adolescenti pe nume Claire (Haley Lu Richardson) , Marcia (Jessica Sula) si Casey (Anya Taylor-Joy) sunt rapiti de „Dennis” – una dintre cele 23 de personalitati diferite care locuiesc in mintea lui Kevin Wendell Crumb (James McAvoy) , o victima a mai multor abuzuri in copilarie ce are o tulburare de identitate severa care a fost tinut captiv intr-o celula . Psihiatrul lui Kevin este Dr. Karen Fletcher (Betty Buckley) si aceasta crede ca un astfel de caz de dezechilibru psihologic poate sa cauzeze schimbari fiziologice .

Ea este ingrijorata atunci cand gaseste un email de la personalitatea dominanta a lui Kevin , „Barry”, care ii cere sa se intalneasca . Pe parcursul anilor Kevin a urmat o multime de tratamente si pare sa fie cat de cat stabil ; toate personalitatile sale stau pe un scaun intr-o camera si isi asteapta randul sa se evidentieze si sa controleze , in timp ce Barry controleaza cine sa iasa la suprafata .

Doua personalitati , Dennis si Patricia , sunt tinute in „umbra” si nu li se permite sa iasa la suprafata . In cazul lui Dennis , problema este ca ii place sa vada fete dansand goale si are tendinte atat violente cat si obsesive . Claire si Marcia incearca sa il atace pe Dennis , dar sunt convinse de Casey sa nu faca asta pentru ca el pare sa aiba o anumita experienta in ceea ce priveste abuzurile si vrea sa astepte o sanss mai buna . Fetele realizeaza problemele lui Kevin atunci cand apare la lumina Patricia si le asigura ca Dennis nu are voie sa le atinga pentru ca au un scop mai important de indeplinit , oare cum se va termina aceasta experienta ingrozitoare pe care tinerii sunt obligati sa o traiasca ?

Filmul Split – Personalitati multiple (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »