" />
sâmbătă , septembrie 18 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Stargate: The Ark of Truth – Stargate: Arma secreta (2008) Filme online

Stargate: The Ark of Truth – Stargate: Arma secreta (2008) Filme online

Loading...

Pe cand faceau niste sapaturi pe Dakara , SG-1 descopera o cutie in care cred ca se afla Arca Adevarului , insa inainte de-a apuca sa o deschida isi fac aparitia soldatii Ori condusi de catre Tomin . Daniel (Michael Shanks) ii pacaleate sa deschida cutia , dar se dovedeste a fi una falsa . Cand Tomin primeste ordin de la un Prior sa ii ucida , el refuza , iar Mitchell il ucide pe Prior ale carui puteri sunt blocate de un dispozitiv anti-priori .

Socati de moartea unui Prior , soldatii Ori se predau , iar Tomin se intoarce pe Pamant impreuna cu SG-1 si ramane la SGC pentru o vreme . Inapoi pe Pamant , Generalul Landry si cu Mitchell se intalnesc cu James Marrick , un reprezentant al IOA trimis sa-l interogheze pe Tomin din cauza faptului ca celalalt reprezentant care trebuia sa faca asta , Richard Woolsey , lucreaza acum pentru Atlantis Expedition . Cand Daniel Jackson realizeaza ca Arca este inca in Galaxia Ori , Marrick este desemnat sa-l insoteasca la bordul navetei Odyssey pentru a o recupera .

In Galaxia Ori , un membru din rezistenta anti-Ori le spune acestora ca , in conformitate cu o legenda , Arca se afla pe Celestis , capitala Ori . Cand SG-1 aterizeaza pe planeta , Marrick activeaza computerul Asgard care alerteaza Ori cu privire la locatia navetei . Fiind altertati de Maiorul Kevin Marks cu privire la cele petrecute , Mitchell si Carter se intorc pe Odyssey si descopera ca Marrick a folosit centrul navetei pentru a construi un Replicator in intentia de-al planta pe o naveta Ori si a-l lasa sa se raspandeasca in intreaga lor flota . Puteti urmari si Wo hu cang long – Tigru si dragon (2000) Filme online HD !

Filmul Stargate: The Ark of Truth – Stargate: Arma secreta (2008) Filme online Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »