" />
miercuri , septembrie 22 2021
Home / Filme / Movie / Comedie / Striptease (1996) Filme online subtitrate HD

Striptease (1996) Filme online subtitrate HD

Loading...

Fosta secretara de la FBI , Erin Grant (Demi Moore) , pierde custodia fiicei sale minore , Angela (Rumer Willis) , in favoarea sotului ei Darrell (Robert Patrick) , care este un infractor si o face pe Erin sa isi piarda locul de munca . Pentru a-si permite sa conteste decizia instantei de judecata , Erin se angajeaza ca stripperita la un club din Miami numit Eager Beaver . Un Congressman pe nume David Dilbeck (Burt Reynolds) viziteaza clubul cu pricina si Erin ii cade cu tronc .

Fiind constient de indulgentele jenante ale lui Dilbeck , un alt patron de la Eager Beaver o abordeaza pe Erin si ii face o propunere de-al manipula pe congressman sa se implice in batalia ei juridica pentru custodia Angelei si sa o ajute sa-si recupereze fiica de la fostul sot . Cu toate acestea , Dilbeck are conexiuni foarte puternice in lumea afacerilor si acestia isi doresc ca el sa ramana pe functie multă vreme de acum incolo .

Drept urmare , cei care incearca in vreun fel sa il faca de ras in timpul campaniei electorale si sa-i cauzeze daune de imagine care l-ar impiedica sa fie reales , sunt imediat ucisi . Intre timp , Erin isi recupereaza fiica deoarece Darrell nu este suficient de grijuliu fata de Angela . Interesul personal al lui Dilbeck fata de Erin persista si aceasta este invitata pentru un spectacol privat . El ii cere lui Erin sa-i devina amanta , iar mai apoi chiar sotie , chiar daca personalul sau de campanie este ingrijorat de faptul ca Erin cunoaste mult prea multe detalii compromitatoare despre el . Din acest motiv se naste o dezbatere daca Erin trebuie ucisa sau doar santajata pentru a mentine tacerea . Echipa noastra va recomanda si The Secret Scripture (2016) Filme online HD !

Filmul Striptease (1996) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »