" />
Home / Filme / Movie / Drama / The Beguiled – Seducatorul (2017) Filme online subtitrate

The Beguiled – Seducatorul (2017) Filme online subtitrate

Loading...

Martha Farnsworth conduce o scoala pentru fete in Virginia pe vremea Razboiului Civil American . Pana in anul 1864 , aproape toate studentele , profesoarele si sclavii au plecat din zona . Doar profesoara Edwina Morrow si cinci studente raman alaturi de Miss Farnsworth . In timp ce se afla in padure pentru a cauta ciuperci , Amy , una dintre studente , se intalneste cu John McBurney , un caporal din Armata Unionista , care a fost ranit la picior in timpul bataliei si a parasit campul de lupta de atunci .

Amy il duce pe John la internatul lor si acolo el isi pierde cunostinta . Femeile il incuie pe acesta intr-una dintre camere si Miss Farnsworth ii ingrijeste ranile . Toate femeile si fetele din internat devin imediat fascinate de chipesul barbat . La inceput , anumite persoane sugereaza ca barbatul sa fie oferit Armatei Confederate ca prizonier de razboi , dar Miss Farnsworth hotaraste ca mai intai il vor lasa sa se vindece la picior si mai apoi vor vedea ce se va intampla .

Atunci cand soldatii din armata confederata vin la internatul lor , Miss Farnsworth evita sa le spuna acestora ca au in custodie un soldat unionist . Cat timp se recupereaza in urma ranii suferite , femeile se lupta pentru atentia si afectiunea lui McBurney , oferindu-i acestuia cadouri , gatindu-se pentru el si oferindu-i mancaruri alese . El intoarce afectiunea pe care o primeste , insa se concentreaza mai mult asupra lui Morrow si Farnsworth . Cand este din nou capabil sa mearga , el incepe sa le ajute la treburi in gradina si devine clar ca se teme sa se intoarca in razboi . Echipa noastra va recomanda si Snakes on a Plane – Avionul cu serpi (2006) Filme online !

Filmul The Beguiled – Seducatorul (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »