" />
vineri , mai 7 2021
Home / Filme / Movie / Horror / The Conjuring 2 – Traind printre demoni 2 (2016) Filme online HD 720P

The Conjuring 2 – Traind printre demoni 2 (2016) Filme online HD 720P

Loading...

Anchetatorii paranormalului Ed si Lorraine Warren (Patrick Wilson si Vera Farmiga) trec in revista crimele de la Amityville pentru a stabili daca prezente demonice au fost cu adevarat responsabile de influentarea lui Ronald DeFeo de-asi ucide familia in data de 13 noiembrie , 1974 . In timpul unei sedinte , Lorraine este atrasa intr-o viziune unde retraieste crimele , dar descopera apoi o figura demonica si pe Ed tras in teapa . Ed se straduieste si , cu greutate , o scoate pe Lorraine din starea aceasta .

In anul 1977 , in Londra , Anglia , familia Hodgson incepe sa observe intamplari stranii prin casa lor . Janet , mezina familiei , este vazuta mergand in somn si conversand in visele sale ca doua persoane diferite . In cele din urma , toti copiii din casa si mama lor , Peggy , sunt martorii unor evenimente paranormale ce se petrec sub ochii lor , obligandu-i sa ceara ajutor specializat . In momentul in care presa incearca sa le ia un interviu sotilor Hodgson , Janet este posedata de spiritul lui Bill Wilkins , fostul proprietar al casei , care doreste sa-si recapete locuinta .

Pe masura ce Janet incepe sa prezinte tot mai multe semne de posedare demonica , povestea ajunge in cele din urmă la urechile sotilor Warren , care sunt solicitati sa vina si sa asiste biserica locala in cercetare . Lorraine , inspaimantata de viziunea pe care a avut-o cu moartea brutala a sotului ei care ar putea sa devina realitate , doreste sa nu se implice in acest caz si il avertieaza pe Ed sa faca la fel , dar in cele din urma se lasa convinsa si pleaca amandoi spre Londra . Oare cum se va termina totul ?

Filmul The Conjuring 2 (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »