" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Horror / The Covenant (2017) Filme online HD 720P

The Covenant (2017) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul The Covenant (2017) Filme online HD 720P incepe cu Sarah Doyle , aceasta trece printr-o durere sufleteasca de neimaginat deoarece sotul si fiica sa au murit intr-un accident foarte tragic . Aceasta pentru a se linisti si pentru a trece peste pierderile suferite ia hotararea de a se muta inapoi in casa parinteasca , impreuna cu fratele sau , Richard .

Dupa mutarea sa inapoi in casa parinteasca toate par foarte bune si frumoase ducand o viata linistita si lipsita de griji , aceasta incepe sa nu se mai gandeasca la tragicul accident , dar , nu dupa mult timp de la mutarea sa in casa in care a copilarit Sarah incepe sa traiasca niste evenimente supranaturale de natura violenta si ostila , care nu pare sa inteleaga in mare masura ce se petrece .

Evenimentele care se intamplau in casa il afecta si pe fratele ei , acesta fiind foarte confuz si disperat in acelasi timp nestiind ce se intampla , Richard cere ajutorul unui invesigator paranormal care confirma faptul ca Sarah a fost posedata de un demon foarte puternic . Impreuna , cei trei se vor lupta pentru a-i salva sufletul lui Sarah . Dar intrebarea este daca vor reusi ?

Filmul The Covenant (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Server 5 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »