" />
duminică , septembrie 19 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / The Emoji Movie – Emoji Filmul Aventura zambaretilor (2017) Filme online

The Emoji Movie – Emoji Filmul Aventura zambaretilor (2017) Filme online

Loading...

Gene este un emoticon care locuieste in Textopolis – un oras digital aflat in interiorul telefonului detinut de un anume Alex . El este fiul celor doua emoticoane „meh” pe nume Mel si Mary , insa Gene este capabil de-a folosi multiple expresii in ciuda educatiei primite de la parintii sai . Acestia sunt ezitanti in a-i permite sa plece la munca , dar Gene insista ca este capabil de-a face lucruri bune si utile . Cand primeste un mesaj de la o fata pe care o iubeste , Addie , Alex hotaraste sa-i trimita acesteia un emoticon .

In momentul in care Alex il selecteaza pe Gene , acesta se panicheaza , face o expresie confuza si strica intregul centru de mesaje . Gene este chemat la raport de catre Smiler , un emoticon zambaret si lidera centrului de mesaje , iar aceasta concluzioneaza că Gene reprezinta o „eroare” si , drept consecinta , trebuie sa fie sters . Gene este urmarit apoi de catre boti , dar el e salvat de Hi-5 , un emoticon candva popular care si-a pierdut faima din cauza faptului ca n-a mai fost folosit .

El ii spune lui Gene ca problema lui poate sa fie rezolvata daca vor gasi un hacker asa ca Hi-5 il insoteste pe acesta si incearca sa-l ajute sa-si recapete faima . Smiler trimite mai multi boti pentru a-l cauta pe Gene atunci cand afla ca acesta a plecat din Textopolis si actiunile sale l-au facut pe Alex sa creada ca telefonul sau este stricat si trebuie reparat . Gene si Hi-5 se duc la o aplicatie pirat unde se intalnesc cu emoticonul „evadat din puscarie” care doreste sa ajunga in Dropbox si a putea locui in Cloud . Echipa noastra va recomanda si Beaches – Prietenele (1988) Filme online HD !

Filmul The Emoji Movie – Emoji Filmul Aventura zambaretilor (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »