" />
luni , iulie 26 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / The Equalizer (2014) film online subtitrat

The Equalizer (2014) film online subtitrat

Loading...

Robert MaCall este un fost agent de operaţiuni secrete ce a lucrat pentru CIA, iar acum duce o viaţă liniştită în Boston. El se împrieteneşte cu mulţi colegi de la noul serviciu şi ajută un gardian pe nume Ralph să treacă examenul de calificare. McCall i-a promis soţiei sale înainte de-a muri că o să lase în urmă vechea viaţă plină de pericole. Neputând să doarmă, el îşi petrece nopţile citind într-un restaurant deschis non-stop unde se împrieteneşte cu o tânără pe nume Alina.

Aceasta este o prostituată care lucrează pentru mafia rusă îi povesteşte diverse lucruri şi interpretări din cartea pe care o citeşte în acel moment. Într-o noapte, Alina este bătută cu bestialitate de către peştele ei, Slavi, şi ajunge la spital în stare gravă, iar McCall se oferă să-i cumpere fetei libertatea de la Slavi în schimbul sumei de 9800 de dolari, numai că acesta refuză şi îl face bătrân şi impotent. Eşuând în abordarea pacifistă, McCall îl omoară pe Slavi şi cei patru bătăuşi ai săi cu o eficienţă debordantă.

Drept consecinţă, şeful mafiei rusească, Vladimir Pushkin, îşi trimite cel mai bun om al său, Teddy Rensen, un fost membru al organizaţiei Spetsnaz, în Boston pentru a-l găsi şi elimina pe vinovat. Între timp, Ralph renunţă la a mai încerca să devină agent de securitate şi merge să lucreze în restaurantul familiei sale împreună cu mama lui; McCall află că restaurantul a fost incendiat de către poliţişti corupţi pentru a-i face pe aceştia să închidă şi să vândă propriatatea către mafie.

Filmul The Equalizer (2014) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »