" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Drama / The Exception – Exceptia (2016) Filme online

The Exception – Exceptia (2016) Filme online

Loading...

In timpul primului razboi mondial , Stefan Brandt (Jai Courtney) este trimis pentru a fi garda de corp personala a Imparatului German aflat in exil , Wilhelm II (Christopher Plummer) . Kaiserul locuieste intr-un castel din Olanda si dupa invazie , autoritatile Germane sunt ingrijorate de faptul ca spionii olandezi ar putea sa il urmareasca pe acesta . Pe masura ce Brandt incepe sa se infiltreze in viata Kaiserului pentru a afla indicii , el se regaseste atras intr-o relatie pasionanta cu Mieke (Lily James) , una dintre menajerele Kaiserului .

El descoepra curand faptul ca Mieke este evreica si a ascuns acest lucru pentru a se feri de holocaust . Un ofiter SS local il informeaza pe Brandt ca exista un agent britanic care ofera informatii dintr-un sat din vecinatate ce urmeaza a fi investigat . Mieke este la randul ei o informatoare ce raporteaza unui pastor din oras despre ce se petrece in casa Kaiserului . Cand Heinrich Himmler (Eddie Marsan) , liderul SS , hotaraste sa vina intr-o vizita neanuntata cu un pluton numeros de soldatii SS , Brandt este fortat sa aleaga intre a-si urma inima sau a urma linia partidului Nazist .

Sotia lui Wilhelm descopera faptul ca Mieke si Brandt au o aventura si ii spune lui Wilhelm acest lucru , asteptandu-se ca acesta sa o concedieze pe Mieke si sa-l mustre pe Brandt . Cu toate acestea , Wilhelm sustine dragostea pe care acestia o impartasesc si in cateva randuri el chiar i-a povestit lui Mieke despre o femeie pe care a iubit-o foarte mult inainte de-a se casatori . Cand momentul perchezitiei casei soseste inainte de venirea lui Himmler , Brandt cauta personal in camera lui Mieke .

Filmul The Exception – Exceptia (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »