" />
luni , iulie 6 2020
Home / Filme / Movie / Animatie / The Garden of Words 2013 (Grădina cuvintelor) film online subtitrat

The Garden of Words 2013 (Grădina cuvintelor) film online subtitrat

Loading...

La începutul sezonului ploios din Tokyo, Takao Akizuki este un student în vârstă de 15 ani care îşi doreşte să devină creator de pantofi. El alege să sară peste prima oră de la şcoală şi preferă să creeze schiţa unor pantofi în grădina Shinjuku Gyoen. Acolo, el se întâlneşte cu Yukari Yukino, o femeie în vârstă de 27 de ani care la rândul ei a sărit peste serviciu şi se delectează cu bere şi ciocolată.

Când ea observă insigna şcolii pe uniforma lui, Yukari îşi ia la revedere de la el cu o poezie şi îl lasă pe Takao confuz referitor la originea şi înţelesul ei. Cei doi continuă să se întâlneasca şi să socializeze în parc în dimineţile ploioase, dar niciodată nu se prezintă formal unul celuilalt. După ce Yukari îşi exprimă interesul în domeniul de activitate pe care şi-l doreşte Takao pe viitor, el hotărăşte să îi creeze femeii o pereche de pantofi. La finalul sezonului ploios, Takao încetează să mai meargă în parc şi se concentrează pe munca sa.

După vacanţa de vară, Takao se întoarce la şcoală şi o observă pe Yukari. Prietenii lui îl informează că este profesoară de literatură şi a fost ţinta bârfelor şi hărţuirilor. Din bunătate şi pentru a evita alte neplăceri, Yukari alege să evite lucrul şi se retrage în parc sperând că va învaţa să îşi învingă temerile şi să „păşească” din nou. Cu toate acestea, ea îşi dă demisia şi părăseşte şcoala. În acea după amiază, Takao o întâlneşte în parc şi o întâmpină recitându-i un poem din colecţia de poezie japoneză, răspunsul corect la poemul pe care i l-a recitat ea la prima întâlnire.

Filmul The Garden of Words Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »