" />
duminică , septembrie 19 2021
Home / Filme / Movie / Horror / The Girl with All the Gifts (2016) Filme online subtitrate

The Girl with All the Gifts (2016) Filme online subtitrate

Loading...

Filmul The Girl with All the Gifts (2016) incepe cu un viitor nu deparatat de al nostru cu o boala misterioasa care este pretutindeni pe pamant . Cei care sunt infectati cu aceasta boala sunt un fel de zombie care cauta carne cruda pentru a se hrani . Singura speranta a omenirii de a fi salvata sa spunem asa este o specie de copiii care la randul lor sunt infectati cu acest virus dar ei sunt mai presus deoarece isi pot controla senzatiile si poftele de carne . Grupul de copiii sunt dusi la o baza militara pentru a fii supusi unor experimente conduse de Dr. Caroline Caldwell (Glenn Close) .

Copiii sunt tratati ca orice alt copil cu drepturi , dar Eddie Parks (Paddy Considine) este nemultumit de acest fapt , chiar daca toti copiii sunt imobilizati in scaune cu rotile . Helen Justineau (Gemma Arterton) este un fel de profesoara pentru copiii , aceasta se ocupa de educatia si civilizarea lor . Helen ii trateaza pe copiii ca pe orice fiinta umana dar aceasta se ataseaza de o fata mai speciala pe nume Melanie (Sennia Nanua) deoarece aceasta are un IQ spune ea ceva mai mare decat al lui Albert Einstein . Helen citeste o poveste scris chiar de Melanie iar aceasta este coplesita de emotii stiind ca este vorba ciar despre ea .

Sergentul Parks intra foarte suparat in camera unde erau tinuti copiii , sergentul il provoaca pe unul dintre acei copiii dupa care acesta raspunde provocarilor sergentului iar sentimentele copilului provocat se transmit tuturor copiilor care se aflau in camera , cu exceptia lui Melanie care se abtine foarte tare de a isi iesi din minti datorita faptului ca tinea la doctor Helen ca la o mama , in schimb asta putea fii Helen pentru ei , o mama deoarece aceasta incerca sa gaseasca un remediu pentru aceasta boala facand experimente pe copiii . Pe langa The Girl with All the Gifts (2016) Filme online subtitrate echipa CinemaSfera va recomanda si Southside with You (2016) Filme online subtitrate !

Filmul The Girl with All the Gifts (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »