" />
duminică , septembrie 19 2021
Home / Filme / Movie / Biografie / The Glass Castle – Castelul de sticla (2017) Filme online subtitrate

The Glass Castle – Castelul de sticla (2017) Filme online subtitrate

Loading...

Jeannette Walls provine dintr-o familie cu patru frati ai carei parinti sunt Rex , un alcoolic , si Rose Mary , o artista si pictorita . Pana cand Jeannette implineste varsta de sase ani , familia ei se muta in jurul Arizonei si Californiei odata la cateva luni atunci cand datoriile acumulate de Rex si Rose Mary devin tot mai mari si nu mai pot fi achitate . Cand Jeannette implineste sapte ani , familia se muta in Battle Mountain , Nevada , unde se bucura de stabilitate pentru prima oara si Rex se angajeaza la o companie miniera .

In cele din urma , insa , Rex isi pierde locul de munca si copiii incep sa resimta lipsurile . Chiar si asa , familia este una fericita . Totusi , lucrurile se schimba putin atunci cand un baiat dezvolta o fixatie fata de Jeannette si o ataca deseori atunci cand sunt singuri acasa . Sora cea mare a lui Jeannette , Lori , ia pistolul tatalui ei pentru a-l speria pe baiat , insa politia este chemata la fata locului si , cand Rex si Rose Mary afla ca e posibil sa piarda custodia copiilor , ei fug in Pheonix , Arizona .

Jeannette crede la inceput ca vor locui impreuna cu bunica ei materialista , insa pe parcurs ea e informata ca bunica a murit si vor locui pe proprietatea pe care Rose Mary a mostenit-o . La inceput , lucrurile merg bine pentru copii , casa este una foarte spatioasa , iar bunica le-a lasat si o suma semnificativa de bani drept mostenire . Insa banii sunt cheltuiti repede si casa ajunge curand intr-o stare de degradare . Cand Rex o intreaba pe Jeannette ce si-ar dori de ziua ei , ea ii spune ca si-ar dori ca el sa nu mai bea asa ca Rex recurge la un gest extrem pentru a-si stapani dependenta de alcool . Oare care este acela ? Echipa CinemaSfera va recomanda si The Guillotines – Xue di zi (2012) Filme online HD !

Filmul The Glass Castle – Castelul de sticla (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »