" />
joi , noiembrie 26 2020
Home / Filme / Movie / Biografie / The Greatest Showman – Omul Spectacol (2017) Film online subtitrat

The Greatest Showman – Omul Spectacol (2017) Film online subtitrat

Loading...

Filmul The Greatest Showman – Omul Spectacol (2017) Film online subtitrat incepe cu P. T. Barnum a avut parte de-o copilarie dificila , iar el si tatal sau , Philo , un croitor , lucra pentru familia Hallett si Barnum se indragosteste de fiica sefului lor , Charity . Cu toate ca ea este trimisa pentru a-si termina studiile , Barnum o asigura pe aceasta ca nu vor fi despartiti . Cei doi continua sa mentina legatura prin intermediul scrisorilor si sereintalnesc dupa ce ajung amandoi la maturitate , in cele din urma ajungand sa se si casatoreasca si sa-si creasca cele doua fiice in New York .

Ei duc o viata umila in New York , dar chiar daca Charity este fericita , Barnum tanjeste la mai mult . Barnum isi pierde locul de munca dupa ce compania la care lucra este obligata sa intre in faliment . Facand un pariu riscant cu el insusi , el face un imprumut la banca pacalindu-i cu un gaj fals . El foloseste banii pentru a cumpara un muzeu in Manhattan unde sunt expuse diverse modele realizate din ceara .

La inceput , vanzarile sunt modeste , iar la sugestia copiilor sai de-a prezenta ceva „viu” , el cauta niste „ciudati” care sa performeze la muzeul sau . Acest lucru atrage o audienta masiva , in ciuda protestelor si recenziilor negative , lucru care-l face pe Barnum sa redenumeasca muzeul in „Circul lui Barnum” . Cautand modalitati de a-si spori popularitatea printre cei din clasa superioara a societatii , el se intalneste cu dramaturgul Phillip Carlyle si il convinge sa se alature spectacolelor sale . Carlyle este incantat de Anne Wheeler , o artista afro-americana , dar isi ascunde sentimentele fata de ea . Pe langa The Greatest Showman – Omul Spectacol (2017) Film online subtitrat echipa CinemaSfera va mai recomanda si The Brink (2017) Film subtitrat gratis in romana !

Filmul The Greatest Showman – Omul Spectacol (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD


Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »