" />
luni , august 2 2021
Home / Filme / Movie / Dragoste / The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society (2018) film online subtitrat

The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society (2018) film online subtitrat

Loading...

În anul 1941, pe insula Guernsey, patru prieteni sunt opriţi de soldaţi pentru că au încălcat un ordin pe vremea când insula era ocupată de Germania Nazistă. Când sunt luaţi la întrebări, ei spun că se întorc de la un club de carte improvizat pe loc pentru a evita să fie arestaţi. Cinci ani mai târziu, în ianuarie 1946, autoarea Juliet Ashton îşi promovează cea mai recentă carte, scrisă sub numele de Izzy Bickerstaff. Ea a fost contactată recent prin intermediul editorului ei, Sidney Stark, să scrie poveşti pentru „The Times Literary Supplement” despre beneficiile literaturii.

Juliet primeşte o scrisoare de la un anume Dawsey Adams, un bărbat din Guernsey, care a intrat în posesia unei anumite cărţi pe care o deţinea ea de la autorul Charles Lamb, dorindu-şi să ştie din ce librărie din Anglia poate să găsească alte opere de-ale acelui autor. El îi spune că face parte din grupul clubul de carte despre care au menţionat şi tinerii de la început şi că au întruniri în fiecare vineri seară.

Juliet îi trimite acestuia o altă carte de la acelaşi autor pentru a primi în schimb mai multe informaţii despre clubul literar şi modul în care a fost fondat. Ea hotărăşte că ar fi interesant să scrie despre acest club de carte şi se duce în vizită pe insulă, în ciuda rezervelor lui Sidney. După sosire, Juliet participă la întrunirile clubului unde este tratată ca o mare celebritate. În loc să se întoarcă acasă la sfârşitul weekendului, Juliet rămâne pentru a aprofunda istoria clubului, spunându-le că scrie despre ocupaţia germană.

Filmul The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society (2018) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »