" />
duminică , septembrie 19 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / The Guillotines – Xue di zi (2012) Filme online HD

The Guillotines – Xue di zi (2012) Filme online HD

Loading...

In timpul Dinastiei Qing condusa de Manchu , Imparatul Yongzheng alcatuieste o echipa secreta de asasini numita drept „Guillotines” pentru a elimina toate persoanele care ar putea sa reprezinte o amenintare pentru el . Candva foarte favorizati de catre Imparat , Guillotines sunt considerati apoi drept bunuri ce pot fi disponibilizate atunci cand Imparatul Qianlong ajunge pe tron si adopta idei din Vest si tehnologie . Pentru a-si consolida puterea sub un regim nou , Imparatul Qianlong continua sa se foloseasca de Guillotines pentru a persecuta cuceritii chinezi Han intr-un regim de teroare si represiune .

Echipa actuala este condusa de maestrul luptator Leng si este alcatuita din sase tineri razboinici : Musen , Houjia Shisan , Chen Tai , Hutu , Su si Buka . Servind curtea regala neconditionat , ei nu au esuat in niciuna dintre cele 348 de misiuni pe care le-au avut de-a elimina tintele . Cu toate acestea , cea mai recenta misiune a lor ar urma sa fie si ultima . Cei din Han au fost opresati de guvernul Manchurian si a cauzat multa neliniste sociala si conflicte interne .

Tian-Lang este charismaticul lider profet al rebelilor Han , grup cunoscut sub supranumele de Shepherd Gang . Wolf a fost capturat in viata de catre Leng , iar acesta ii spune ca Leng este destinat sa il omoare , insa nu in acest loc si la aceasta vreme . Wolf urma sa fie executat in ziua urmatoare , dar cu toate acestea gasca lui Wolf ataca parada de executie si ii permite lui Wolf sa evadeze . In haosul luptei , Wolf o ia prizoniera pe singura femeie din grupul Guillotines in speranta ca va reusi s-o predea in schimul unui membru de-al sau care a fost la randul lui capturat . Echipa noastra va recomanda si Trapped (2017) Filme online subtitrate !

Filmul The Guillotines – Xue di zi (2012) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »