" />
sâmbătă , septembrie 18 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / The Last Valley – Valea fagaduintei (1971) Filme online HD

The Last Valley – Valea fagaduintei (1971) Filme online HD

Loading...

Capitanul (Michael Caine) conduce o banda de mercenari care lupta in razboaiele celor care platesc mai bine , indiferent de religie sau alte motive . Soldatii lui fac prapad pe unde trec , iar in urma lor raman doar cadavre , femei violate si case jefuite . Vogel (Omar Sharif) este un fost profesor care incearca sa supravietuiasca macelului civililor care se petrece prin toate regiunile din Germania . Vogel fuge de soldatii Capitanului si in cele din urma ajunge intr-o vale idilica neatinsa de razboi .

Capitanul si un mic grup de soldati nu sunt deloc departe de aceasta vale si , prins acolo , Vogel il convinge pe acesta sa nu strice aceasta vale frumoasa si sa conserve satul si pentru propriul lor beneficiu deoarece restul zonelor rurale din tara sunt greu incercate de foamete si devastare . Vogel ii spune Capitanului ca aceasta este cea mai buna solutie pentru toata lumea , iar acesta din urma hotaraste sa ramana cu oamenii lui acolo pentru a trece peste iarna .

El ii forteaza apoi pe localnici sa i se supuna , mai ales pe conducatorul lor , Gruber (Nigel Davenport) . Preotul catolic local (Per Oscarsson) este ingrozit de faptul ca printre mercenari se afla si un numar important de protestanti si de atei , insa nu poate sa faca mai nimic impotriva acestora . Mercenarii incep sa se certe intre ei mai ales atunci cand Capitanul ucide un membru disident , iar apoi toate divergentele etnice sau religioase sunt puse de-o parte . La inceput , localnicii isi accepta soarta . Vogel este pus judecator de catre Gruber pentru a rezolva disputele dintre soldati si sateni . Noi va mai recomandam si Death Fighter (2017) Filme online HD !

Filmul The Last Valley – Valea fagaduintei (1971) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »