" />
duminică , octombrie 25 2020
Home / Filme / Movie / Actiune / The Librarian: Return to King Solomon’s Mines 2006 (Bibliotecarul 2: Întoarcerea la minele Solomon) film online HD

The Librarian: Return to King Solomon’s Mines 2006 (Bibliotecarul 2: Întoarcerea la minele Solomon) film online HD

Loading...

Flynn Carsen (Noah Wyle), la un an după prima lui misiune de Bibliotecar, s-a regăsit în multe alte misiuni în care a sfidat moartea pentru a proteja lumea de răufăcători, inclusiv o călătorie în Utah pentru a recupera un craniu de cristal mitologic. După întoarcerea sa la Librărie sunt prezentate multe alte artefacte mitologice care sunt stocate acolo: Capul Meduzei, Tridentul lui Poseidon, Giulgiul din Torino sau Naiul lui Pan.

El s-a mutat din casa mamei sale într-un apartament propriu, însă tot se simte ţinut în loc de către Judson, supervizorul lui care îi spune că „uneori trebuie să renunţi la ceea ce îţi doreşti tu pentru a realiza un bine mai mare” pentru a-l îndemna să treacă de la un „bun bibliotecar” la un „măreţ bibliotecar”. Între timp, la petrecerea pentru ziua onomastică a lui Flynn, prietenul răposatului său tată, „Unchiul” Jerry (Robert Foxworth), îi spune lui Flynn despre cum tatăl lui a curtat-o pe mama sa.

Când Flynn se întoarce acasă, el descoperă că cineva i-a devastat apartamentul; el este atacat şi i se jefuieşte un pergament pe care îl primise în cutia poştală în acea zi. Din câte se pare, acel pergament reprezintă o hartă ce conţine indicii referitoare la locatia Minelor Regelui Solomon. Flynn nu poate să lase hoţul să găsească restul indiciilor şi, drept urmare, minele regelui. Judson (Bob Newhart) îi spune că posesia Cărţii lui Solomon, ascunsa în mine, va oferi cititorului acesteia puterea de-a controla timpul şi spaţiul, astfel că secretul trebuie să fie păstrat ascuns.

Filmul The Librarian: Return to King Solomon’s Mines 2006 (Bibliotecarul 2: Întoarcerea la minele Solomon) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »