" />
vineri , mai 7 2021
Home / Filme / Movie / Horror / The Limehouse Golem (2016) Filme online HD

The Limehouse Golem (2016) Filme online HD

Loading...

Filmul The Limehouse Golem (2016) Filme online HD incepe in Londra Victoriana unde s-a petrecut o serie de crime odioase care au zguduit din temelii comunitatea din Limehouse , iar oamenii au ajuns pana in punctul de-a crede faptul ca o creatura legendara din vremuri antice – cunoscuta drept „Golem” – ar putea sa fie responsabila de comiterea acestor crime . In momentul in care o starleta din lumea muzicala pe nume Elizabeth Cree (Olivia Cooke) este acuzata de faptul ca si-ar fi otravit sotul in aceeasi noapte in care s-a petrecut ultima crima a Golem-ului , inspectorul John Kildare (Bill Nighy) descopera dovezi care o leaga pe Cree de crimele Golem-ului .

Drept urmare , Kildare este mai hotarat ca niciodata sa rezolve misterul din jurul crimelor si a mortii sotului lui Elizabeth inainte ca aceasta sa fie judecata si condamnata la moarte prin spanzuratoare pentru presupusele fapte comise . Dupa ce gaseste un jurnal cu privire la crimele comise de Golem , pe care l-a scris chiar el si care se afla intr-o camera mai putin vizitata dintr-o librarie , Kildare ajunge la concluzia ca Golem-ul ar putea fi unul dintre cei patru librari care erau de serviciu in ziua ultimei crime .

Cei patru suspecti pe care-i are inspectorul sunt Dan Leno (Douglas Booth) , Karl Marx (Henry Goodman) , George Gissing (Morgan Watkins) si John Cree (Sam Reid) . Kildare reuseste sa obtina mostre cu scrisul de mana al celor trei barbati ramasi in viata in timp ce asculta cu atentie si povestea lui Elizabeth despre cum a ajuns din fiica unei mame necasatorite ce se ocupa de croitorie la o stea muzicala . Noi va recomandam si Hemingway & Gellhorn – Hemingway si Gellhorn (2012) Filme online HD !

Filmul The Limehouse Golem (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »