" />
duminică , septembrie 19 2021
Home / Filme / Movie / Dragoste / The Lodgers (2018) Film online HD subtitrat in Romana

The Lodgers (2018) Film online HD subtitrat in Romana

Loading...

Filmul The Lodgers (2018) Film online HD subtitrat in Romana incepe in Irlanda de la inceputul anilor 1920 , soldatii se intorc acasa din Razboiul Irlandez pentru Independenta , iar semintele unui Razboi Civil Irlandez incep sa infloreze . Veteranul de Razboi irlandez Sean (Eugene Simon) poarta cicatricile aceste alegorii lipsita de echitate inca de cand s-a intors acasa si descopera ca nu mai este bine venit acolo . Britanicii si Irlandezii au un armistitiu fragil , iar un individ local pe nume Dessie (Moe Dunford) nu este deloc de acord cu acest lucru .

Mai mult , Dessie vorbeste in numele orasului sau natal atunci cand il eticheteaza pe Sean ca fiind un tradator . Insa nu Sean este personajul central al filmului , ci doi frati gemeni retrasi de lume pe nume Edward (Bill Milner) si Rachel (Charlotte Vega) . Cei doi sunt victimele unui blestem din familie care ii obliga pe acestia sa isi petreaca mai tot timpul inchisi in propria casa . Blestemul este pus in practica de prezenta unor fantome care-i obliga pe cei doi sa respecte niste reguli stricte , in caz contrar viata lor este pusa in mare primejdie .

In timp ce Edward este resemnat cu soarta care le-a fost scrisa , despre Rachel nu se poate spune acelasi lucru , ea fiind satula de aceste reguli considerate inepte . Prezenta lui Sean nu ajuta nici ea deloc la respectarea regulilor din partea lui Rachel , care se indragosteste de el si intre ei par sa infloreasca o poveste de dragoste . Aceasta poveste de dragoste o face pe Rachel sa devina din ce in ce mai curajoasa si dornica sa incalce regulile , lucru care-l enerveaza pe Edward , deoarece una dintre reguli spune ca daca unul dintre ei incearca sa evadeze , viata celuilalt este pusa in pericol . Pe langa The Lodgers (2018) Film online HD subtitrat in Romana echipa noastra va mai recomanda si The Unbearable Lightness of Being – Insuportabila usurinta de a fi (1988) !

Filmul The Lodgers (2018) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Server 5 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »