" />
luni , iulie 26 2021
Home / Filme / Movie / Dragoste / The Lost Weekend – Un weekend pierdut (1945) film online subtitrat HD

The Lost Weekend – Un weekend pierdut (1945) film online subtitrat HD

Loading...
A poster for the Paramount Pictures movie ‘The Lost Weekend’, featuring Ray Milland and Doris Dowling, and directed by Billy Wilder, 1945. (Photo by Movie Poster Image Art/Getty Images)

Într-o joi, un scriitor alcoolic din New York pe nume Don Birnam (Ray Milland), împachetează pentru o vacanţă de un weekend împreună cu fratele său, Wick (Philip Terry), care încearcă să-l facă să se lase de băut. În momentul în care iubita lui Don, Helen (Jane Wyman) vine să îşi ia la revedere de la ei, ea menţionează faptul că are două bilete pentru un concert. Don sugerează ca el şi Wick să ia un tren care pleacă la o oră mai târzie pentru ca Wick să meargă la concert cu Helen.

Ei sunt circumspecţi cu privire la acest lucru şi nu prea le vine să-l lase pe Don singur acasă, mai ales că deja l-au prins cu o sticlă de băutură ascunsă, dar totuşi pleacă la concert. Din moment ce sticla găsită i-a fost vărsată de Wick, Don se duce la Barul lui Nat şi îşi ia de băut cu nişte bani pe care Wick îi ascunsese pentru alte treburi.

Don intenţionează să se întoarcă înainte de a reveni cei doi de la concert şi să prindă trenul cu pricina, dar din cauza băuturii el pierde noţiunea timpului. Când se întoarce acasă, el îl vede pe Wick plecând şi Helen spunând că va mai rămâne pentru a-l aştepta pe Don, ea fiind îngrijorată cu privire la faptul că a rămas singur. Don o evită peHelen şi se furişează înapoi în apartament pentru a mai bea nişte whisky ieftin pe care l-a cumpărat. Vineri, înapoi la bar, barmaniţa Nat (Howard Da Silva) îl critică pe Don pentru modul în care se comportă cu Helen.

Filmul The Lost Weekend – Un weekend pierdut (1945) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »