" />
marți , mai 18 2021
Home / Filme / Movie / Drama / The Magdalene Sisters – Surorile de la azilul Magdalene (2002) Filme online

The Magdalene Sisters – Surorile de la azilul Magdalene (2002) Filme online

Loading...

In Irlanda anului 1964 , asa-numitele femei „decazute” erau considerate pacatoase care aveau nevoie sa fie mantuite . Filmul The Magdalene Sisters – Surorile de la azilul Magdalene (2002) Filme online prezinta povestea a patru femei – Margaret (violata de varul ei) , Bernadette (prea frumoasa si cocheta) , Rose (o mama necasatorita) si Crispina (o mama singura cu probleme de intelect) – care sunt fortate de familiile lor sa se interneze in Azilul Magdalene . Filmul detaliaza viata dezastruoasa pe care o duc cele patru fete , ca si cum ar fi niste detinute care au parte de un regim zilnic aspru .

Fiecare dintre femei sufera cruzimi ce cu greu pot fi explicate si violente din partea Maicii Superioare , Sora Bridget , care in ciuda aparentei gentila pe care o afiseaza este , de fapt , foarte rea si le chinuie pe fete . Ea este caracterizata ca fiind sadica si uneori chiar cu un comportament inuman , iar acest lucru este evidentiat atunci cand o bate fara mila pe Rose in fata lui Bernadette . Sau cand isi bate joc de Una .

De asemenea , filmul critica ipocrizia si coruptia din personalul aziului . Sora Bridget delapideaza banii pe care ii administreaza si foarte putin distribuie asa cum trebuie . Intr-una dintre umilinte , fetele sunt fortate sa stea dezbracate in linie intr-un dus comun si Surorile tin apoi un „concurs” pentru a vedea care are mai mult par pubian , cel mai mare fund , sau cei mai mari si cei mai mici sani . Coruptia se intinde , de asemenea , si la preotul Fitzroy care abuzeaza sexual una dintre femei .

Filmul The Magdalene Sisters – Surorile de la azilul Magdalene (2002) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »