" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Drama / The Manchurian Candidate (2004) Filme online HD 720P

The Manchurian Candidate (2004) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul The Manchurian Candidate (2004) Filme online HD 720P incepe cu maiorul Bennett (Denzel Washington) este un veteran de razboi care incepe sa aiba dubii in privinta unitatii sale din Armata , crezand ca tot ce a facut pana acum nu este ceea ce pare . In timpul Razboiului din Golf , s-a spus despre Sergentul Raymond Shaw (Liev Schreiber) ca ar fi salvat doi membri ai unitatii in care Marco era ofiterul de comanda . Drept urmare , Shaw a devenit un erou de razboi si a fost decorat cu Medalia de Onoare , ceea ce i-a deschis calea spre o cariera politica de succes .

Cativa ani mai tarziu unul din fostii oameni a lui Marco , Caporalul Al Melvin (Jeffrey Wright) , il contacteaza si ii spune ca are niste amintiri ciudate despre unitatea sa . Acesta pare a fi foarte tulburat , dar ii arata lui Marco niste imagini bazandu-se pe visele pe care acesta le are . Shaw , devenit intre timp Congressman , ajunge candidatul partidului sau la postul de Vice Presedinte dupa ce mama sa , senatoarea Eleanor Prentiss (Meryl Streep) , pune presiune asupra liderilor partidului sa il omita pe cel ce voiau sa-l nominalizeze initial , senatorul Tom Jordan (Jon Voight) .

Intre Eleanor si Jordan exista o rivalitate ceva mai veche care se trage in mare masura din cauza relatiei pe care o are Shaw cu fiica lui Jordan , Jocelyne (Vera Farmiga) . In acea seara , Marco are la randul sau un vis in care este tinut captiv si creierul sau este spalat alaturi de al altor camarazi de-ai sai . Dupa ce Shaw este nominalizat , Marco incepe sa investigheze ce s-a petrecut cu adevrat dupa terminarea razboiului , oare va afla acesta adevarul ?

Filmul The Manchurian Candidate (2004) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »