" />
vineri , mai 7 2021
Home / Filme / Movie / Animatie / The Nut Job 2: Nutty by Nature – Goana dupa alune (2017)

The Nut Job 2: Nutty by Nature – Goana dupa alune (2017)

Loading...

Surly este acum adulat in comunitatea lui si in momentul de fata supervizeaza un magazin . Acest lucru o ingrijoreaza pe Andie , ea preferand o viata ceva mai activa . In ciuda reasigurarilor lui Surly ca totul este in regula , magazinul de alune este aruncat in aer accidental de catre Mole atunci cand uita sa opreasca presiunea dintr-un bolier . Andie profita de ocazie pentru a incerca sa readuca animalele la modul lor initial de viata . Invinsi , el si Buddy hotarasc sa revina la viata din Park .

Intre timp , Maiorul Percival J. Muldoon se bucura de averea dobandita ca urmare a unor locatii pe care l-ea construit de-a lungul intregului oras . Cu toate acestea , el observa faptul ca Liberty Park nu produce niciodata bani asa ca hotaraste sa-l transforme in Libery Land pentru a face mai multi bani . In timpul unei conferinte de presa , Surly si Andie afla despre planul primarului si Surly convinge restul animalelor sa riposteze , ceea ce si fac .

Chiar daca planul lor este incununat de succes , bucuria lui Surly este de scurta durata deoarece Andi incearca sa convinga animalele sa munceasca din greu pentru mancarea lor . Cand unul dintre muncitori ii spune primarului despre atacurile animalelor , Muldoon cheama o echipa de exterminare condusa de Gunther pentru a scapa de ele . Surly ajunge sa fie prins intr-una dintre capcanele lui Gunther cand cauta mancare si animalele sunt urmarite de Frankie . Surly si Buddy se duc sa o salveze pe Precious in timp ce Andie si apoi Bruisers gasesc un loc nou in care sa se adaposteasca .

Filmul The Nut Job 2: Nutty by Nature – Goana dupa alune (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »