" />
duminică , aprilie 11 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / The Perfect Weapon – Arma Perfecta (2016) Filme online HD 720P

The Perfect Weapon – Arma Perfecta (2016) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul The Perfect Weapon (2016) Filme online HD 720P incepe in anul 2024 , Statele Unite sunt o Federatie in care Statul detine controlul absolut intr-o perioada politieneasca , aici nu mai poate fi vorba de coruptie , ce duce la nasterea rezistentei ce se opune statului condus de seful suprem , Directorul . De aici pana la inceperea unei revolte in masa , nu-i decat un pas mic , si pentru ca aceasta sa aiba succes , e nevoie de cineva care sa-l asasineze pe Director , un om calit in lupta , un asasin profesionist , o arma perfecta .

Cel mai bun pentru indeplinirea acestui scop , este umanoidul Axon , care a fost folosit de Stat in misiuni de asasinare a personajelor incomode Federatiei si Directorului . Dar pentru a-l transforma din soldatul constiincios supus ordinelor , intr-o unealta a rezistentei , se apeleaza la dragostea sa pentru frumoasa Nina , pe care acesta o credea moarta . Prin intermediul Ninei , rezistenta reuseste sa-l convinga pe Axon ca trebuie sa-l omoare pe Director si sa duca Federatia spre libertate si democratie .

Dar planul acesta atat de simplu , va fi suficient pentru a duce Federatia pe o noua cale ? Directorul are intr-adevar puterea care se crede ca o are si mai presus de toate , moartea unui om poate salva o natiune ? Oare va reusi planul lor secret sau totul se va termina tragic ?

Filmul The Perfect Weapon (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »