" />
duminică , mai 9 2021
Home / Filme / Movie / Dragoste / The Portrait of a Lady – Portretul unei doamne (1996) Filme online

The Portrait of a Lady – Portretul unei doamne (1996) Filme online

Loading...

Isabel Archer , originara din Albany , New York , este invitata de matusa din partea mamei sale , Lydia Touchett , sa mearga in vizita la resedinta sotului ei bogat , Daniel , aflata in apropiere de Londra ca urmare a mortii tatalui lui Isabel . Acolo , Isabel isi cunoaste unchiul , varul invalid si prietenos Ralph Touchett , si pe vecinul robust al acestora , Lord Warburton . Dupa o vreme , Isabel este pusa in situatia de-a refuza o cerere in casatorie din partea lui Warburton .

De asemenea , ea refuza aceeasi cerere si din partea lui Caspar Goodwood , charismaticul fiu si mostenitor al unui mare bogatas . Cu toate ca Isabel este atrasa de Goodwood , angajamentul sau fata de independenta face imposibila această casatorie despre care ea crede ca va cere din partea ei sacrificiul libertatii sale .Batranul Touchett se imbolnaveste si , la cererea fiului sau , ii lasa drept mostenire lui Isabel majoritatea proprietatilor sale dupa ce el va muri .

Cu marea ei mostenire , Isabel calatoreste pe continent si intalneste in Florenta un expat american pe nume Gilbert Osmond . Cu toate ca Isabel a refuzat in trecut cererile in casatorie din partea lui Warburton si Goodwood , ea hotaraste sa o accepte pe cea a lui Osmond , fara sa constientizeze faptul ca a fost promovat activ de catre Madame Merle , o alta expata americana , foarte bogata , dar nu prea de incredere . Isabel si Osmond se stabilesc undeva in Roma , dar casnicia lor se deterioreaza rapid din cauza egoismuluiu excesiv al lui Osmond si lipsei de afectiune adevarata pe care o are acesta fata de sotia lui . Echipa CinemaSfera va recomanda si Diamant noir – Diamantul negru (2016) Filme online HD !

Filmul The Portrait of a Lady – Portretul unei doamne (1996) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »