" />
duminică , aprilie 11 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / The Prince – Printul (2014) Filme online HD 720P

The Prince – Printul (2014) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul The Prince – Printul (2014) Filme online HD 720P incepe cu Paul acesta este un mecanic care discuta cu fiica sa Beth pe internet . Desi prin conversatie aceasta pare sa fie distrasa mai tarziu sustine ca nu are nimic . Cei doi vorbesc despre vizita pe care fiica lui trebuie sa i-o faca dupa ce termina cu examenele . Cateva zile mai tarziu Paul primeste o scrisoare de la facultatea unde era fiica sa spunand ca aceasta nu a mai fost la cursuri iar el o suna dupa care raspunde un srain la telefonul ei .

Paul nu se duce la politie dar se duce la fiica sa sa vada ce se intampla . La apartamentul lui Beth , gaseste o poza cu ea si inca o fata iar acesta presupune ca este una dintre prietenele ei . Paul pleaca la un bar din apropriere unde o gaseste pe fata din poza iar aceasta se prezinta ca si Angela . Paul o intreaba ce se intampla iar fata ii spune despre fiica lui ca a renuntat la facultate si sa imprietenit cu niste traficanti de droguri . Paul se ofera s-o plateasca pe Angela pentru a-l duce in New Orleans , ultima locatie cunoscuta a lui Beth , si sa-l identifice pe furnizorul acesteia , Eddie .

Cand Angela ii arata unul dintre prietenii lui Eddie , Paul ii cere acestuia informatii cu privire la locatia lui , insa acesta refuza sa ii spuna si il ataca pe Paul . Paul il bate foarte rau si pe el si pe cei doi prieteni cu care era . Cu toate ca este ingrozita de acest spectacol de violenta , Angela il ajuta in continuare pe Paul sa dea de urma lui Eddie si stabileste in cele din urma la telefon o intalnire intre cei doi . Eddie sustine ca nu stie nimic despre Beth si ii ignora amenintarile lui Paul .

Filmul The Prince – Printul (2014) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »